Vakar studijā GEM darbu pie sava pirmā debijas albuma uzsācis duets Fomins & Kleins. Šī liepājnieku apvienība izveidojās pērnā gada rudenī, kad tika ierakstīta pirmā dziesma “Sniegs”, kura guva vērā ņemamus panākumus radiostacijās, kā arī ieguva 3. vietu LNT Mūzikas video pasākumā.
Arī nākamais dueta singls “Solījums” tika bieži atskaņots daudzās Latvijas radiostacijās, un šīs dziesmas jautrais videoklips, kuru veidojusi režisore Žaklīna Cinovska, joprojām ir skatāms televīzijā.

Trešais radio singla “Kur esi tu” bija savdabīgs veltījums Tomasa Kleina draugam un grupas Līvi kolēģim Ainaram Virgam, kurš šobrīd atrodas ASV.

Kā paši mūziķi uzskata, tad šobrīd viņi spēlē “ lirisku rock’n’roll”.

Jūlijā Fomins & Kleins piedalījās starptautiskajā festivālā “Baltic Song Contest” Zviedrijā un ieguva ceturto vietu, bet pats festivāls tika pārraidīts Zviedrijas televīzijas kanālos un arī Polijas nacionālajā televīzijā.

Abi dueta dalībnieki nav iesācēji mūzikā un ir labi pazīstami no saviem iepriekšējiem projektiem un jau agrāk ir kopīgi muzicējuši Liepājas pagrīdes grupā “Saldās sejas”, kurā bez viņiem vēl muzicēja arī Zigfrīds Muktupāvels, Guntars Račs un Aldis Žimants, kā arī grupās “Neptūns” un “Libau”.

Ivo Fomins ir piedalījies daudzos mūziķu projektos Latvijā, tostarp uzstājoties kopā ar “Liepājas Brāļiem” un kā solo dziedātājs uzstājoties Krievijā, Polijā, Austrijā, Dānijā un citur pasaulē, tostarp arī ASV mūzikas festivālā “Big Apple”.

Tomass spēlējis Jāņa Lūsēna grupā un paralēli jaunajam projektam joprojām spēlē grupā Līvi.

Jaunā albuma dziesmu mūziku raksta Tomass Kleins, bet tekstus Guntars Račs. Albuma ierakstā piedalīsies pieaicinātie mūziķi - basģitārists Egils Mežs, bundzinieks Valērijs Piņutins ( Ex Los Amigos un Pita Andersona grupa), kā arī pianists Jānis Strazds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!