Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Traumu guvušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Kazaņas "Ak Bars" latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš savainojuma dēļ varētu nedoties laukumā pat piecus mēnešus.

Kā ziņots, otrdien notikušajā spēlē, kurā divkārtējā līgas čempionvienība "Ak Bars" ar  3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Maskavas CSKA vienību, Dārziņš otrās trešdaļas sākumā kādā no epizodēm neveiksmīgi piezemējās uz rokas. Pēc notikušā viņš nekavējoties devās uz ģērbtuvēm.

Kā pēcspēles preses konferencē izteicās "Ak Bars" komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs, pirmā apskate liecina, ka Dārziņa trauma ir nopietna.

"Izskatās, ka Dārziņš izsists no ierindas uz mēnešiem pieciem, tomēr tas vēl nav oficiāli. Viņam ir pleca trauma," teica Krikunovs.

Kā ziņots, brīdi pirms neveiksmīgās epizodes Dārziņš otrās trešdaļas 49.sekundē ar rezultatīvu piespēli bija palīdzējis Jarko Imonenam izvirzīt "Ak Bars" vadībā ar 2:0.

Kopā šajā mačā Dārziņš laukumā pavadīja sešas minūtes, izdarot divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Šosezon Dārziņš piedalījies 15 "Ak Bars" komandas spēlēs, kurās izcēlies ar diviem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!