Foto: RIA Novosti/Scanpix
Rīgā notiekošās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles meistarības pārbaudījumos sestdien uzvaru izcīnīja Sergeja Fjodorova komanda.

Fjodorova komanda ar rezultātu 5:4 uzvarēja Sanda Ozoliņa komandu.

Pirmajā vingrinājumā, kur tika noskaidrots ātrākais apļa veicējs, uzvaru Ozoliņa komandai atnesa Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš hokeja laukumu pilnā aplī šķērsoja 13,86 sekundēs.

Arī otrajā vingrinājumā - ripas raidīšanā tālumā - uzvarēja Sanda Ozoliņa komanda, kur labāko rezultātu uzrādīja Sanktpēterburgas SKA spēlētājs Dmitrijs Kaļiņins.

Arī nākamajos divos pārbaudījumos uzvarēja Ozoliņa komanda. Katrā no tiem lielu artavu uzvarai sniedzot Rīgas "Dinamo" pārstāvjiem Mārtiņam Karsumam un Krisam Holtam, Ozoliņa komanda triumfēja attiecīgi stafetes sacensībās un vārtsargu metienos pa tukšiem vārtiem.

Tomēr tad nākamajās piecās disciplīnās uzvarēja Fjodorova komanda, uzrādot labākos rezultātus metienu precizitātes konkursā, efektīgākajā "bullītī", kapteiņu konkursā un komandu stafetē.

Tāpat Fjodorova komanda uzvarēja konkursā par spēcīgāko metienu, kur Čeļabinskas "Traktor" aizsargs Aleksandrs Rjazancevs sasniedza jaunu pasaules rekordu - 183 kilometri stundā.

Kā pēc dalības konkursā sarunā ar aģentūru LETA izteicās Miķelis Rēdlihs, viss pagaidām norit ļoti pozitīvā gaisotnē.

"Var redzēt, ka skatītājiem ir interesanti. Viss norit ļoti pozitīvi," izteicās Rēdlihs. "Domāju, ka sezonas vidus šādas spēles aizvadīšanai ir gana piemērots laiks, jo viena diena nevienu no ritma neizsitīs. "Dinamo" pēdējā mačā ar "Traktor" parādīja, ka var spēlēt un var spēlēt labi. Šādu sniegumu mums arī vajag saglabāt."

Kā zināms, Rīgā sestdien notiek ceturtā KHL Zvaigžņu spēle. Pirmā notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, bet trešā pagājušajā gadā notika Sanktpēterburgā.

KHL Zvaigžņu spēle tiek translēta uz 25 pasaules valstīm. Tā kā pagājušajā gadā mačs tika pārraidīts kopumā 12 valstīs, šogad aptverto valstu skaits ir divkāršojies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!