Foto: F64
Latvijas hokeja izlasi turpinās vadīt līdzšinējais galvenais treneris Teds Nolans, portālam "Delfi" apstiprināja Latvijas Hokeja federācijā.

Pagaidām oficiāli līgums vēl nav parakstīts, bet abas puses mutiski esot vienojušās par sadarbības turpināšanu uz vienu gadu. Šobrīd norit līguma detaļu sakārtošana.

Tikmēr nav skaidrības, vai nākamajā gadā Latvijas izlases galvenā trenera palīgi būs Artis Ābols un Viktors Ignatjevs, kuriem līgumi noslēdzās 1.jūnijā.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase šī gada pasaules čempionātu noslēdza 10. vietā, kas ir labākais rezultāts pēdējo trīs gadu laikā, tomēr dotais uzdevums, kas bija iekļūšanas ceturtdaļfinālā, vienalga netika izpildīts.

Atgādinām, ka Nolans ir strādājis ar tādām NHL komandām kā Bufalo "Sabres", Ņujorkas "Islanders", Hartfordas "Whalers" un Tampabejas "Lighting". 1996./1997. gada sezonā, būdams Bufalo "Sabres" vecākais treneris ir saņēmis Džeka Adamsa balvu (Jack Adams Awards). Kopš 2009. gada ieņēmis nozīmīgu amatu (Vice President of Hockey Operations) AHL klubā Ročesteras "Americans".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!