Foto: DELFI.ee
Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" parakstījusi līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Viljamu Danielsu, portālu "Delfi" informēja klubs.

"VEF Rīga" pastirpinājums Danielss dzimis 1986.gadā un iepriekšējās divas sezonas aizvadījis Francijas "Nanterre" klubā. Pērn aizvadītājās 30 spēlēs viņš vidēji guva 14,2 puntus. Līdzšinējās basketbolista karjeras laikā spēlējis arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības līgas komandā Beikersfildas "Jam", un Grieķijas komandās "Peristeri GS" un "Kavala".

Danielss ir trešās, ceturtās pozīcijas spēlētājs, agresīvs basketbolists, un esot īpaši talantīgs spēles viens pret viens epizodēs.

Kā jau ziņojām, pagājušajā nedēļā "VEF Rīga" parakstīja līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Lūku Louksu. Komandas komplektācija turpinās, saglabājot pērnās sezonas spēlētāju kodolu. Arī nākamajā sezona Latvijas čempionvienība galveno uzsvaru liks uz kluba starptautiskās konkurētspējas stiprināšanu.

Tāpat komanda apstiprinājusi dalību otrā prestižākajā un spēcīgākajā Eiropas klubu basketbola turnīrā ULEB Eiropas kausa izcīņā.

Vietu Eiropas kausa pamatturnīrā "VEF Rīga" ieguva līdz ar Latvijas čempiona titula izcīnīšanu, un pretinieku izloze notiks 7.jūlijā Barselonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!