Foto: LETA

Hokeja kluba Dinamo Rīga līdzjutēji izsvilpa Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (attēlā), kura mēģināja teikt runu pēc rīdzinieku uzvaras pār Jaroslavļas klubu Lokomotiv, kas komandai nodrošināja uzvaru Latvijas dzelzceļa kausa izcīņā.

Āboltiņa vēlējās uzrunāt hokejistus un skatītājus Arēnā Rīga svinīgās kausa pasniegšanas ceremonijas laikā, bet fani viņai neļāva runāt, svilpjot un skandējot komandu nosaukumus.

Svinīgās ceremonijas vadītājs vairākkārt centās nomierināt skatītājus, bet tas viņam izdevās tikai ar lielām grūtībām, jo fani turpināja paust neapmierinātību. Turklāt radās tehniskas problēmas ar mikrofonu, kuru kādu laiku nevarēja ieslēgt.

Solvita Āboltiņa šīs ķibeles pacietīgi izturēja, apsveica visus ar sporta svētkiem, atzīmējot, ka Dinamo Rīga ir labākā komanda, par kuru fano arī pati. Viņa arī izteica sapratni par to, ka tauta nemīl politiķus.

Rīgā vakar noslēdzās pirmssezonas hokeja turnīrs Latvijas dzelzceļa kauss ar četru komandu piedalīšanos. Finālā tikās Rīgas Dinamo un atjaunotais klubs Jaroslavļas Lokomotiv, un rīdzinieki uzvarēja ar rezultātu 3:1.

Video: Solvitas Āboltiņas izsvilpšana, sākot ar ieraksta otro minūti


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!