Foto: F64
Latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs ar gūtiem vārtiem ceturtdien palīdzēja Jaroslavļas "Lokomotiv" komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pirmajā spēlē pārspēt Novosibirskas "Sibirj" vienību, kuras rindās ar vārtu guvumu izcēlās Latvijas aizsargs Artūrs Kulda.

Aizvadītajā mačā "Lokomotiv" komanda izbraukumā bija pārāka ar rezultātu 5:2 (1:1, 3:1, 1:0)

"Sibirj" aizsargs Kulda mača ceturtajā minūtē ar precīzu metienu guva spēles pirmos vārtus. Šajā mačā Latvijas aizsargs laukumā pavadīja 22 minūtes un 42 sekundes, izdarot vēl divus metienus pa vārtiem un nopelnot četras soda minūtes.

Tikmēr Miķelis Rēdlihs 22.minūtē "Lokomotiv" komandu izvirzīja vadībā ar rezultātu 2:1. Rēdlihs laukumā pavadīja 15 minūtes un 12 sekundes, nopelnot arī divas soda minūtes.

Jaroslavļas komandas labā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Stafans Kronvals, bet reizi precīzi bija arī Aleksandrs Čerņikovs un Daniils Apaļkovs. Savukārt "Sibirj" labā otros vārtus guva Ņikita Zajcevs.

Tikmēr citu Latvijas hokejistu Laura Dārziņa un Oskara Bārtuļa pārstāvētās komandas ceturtdien ar uzvarām sāka KHL regulārā čempionāta spēles, bet Georgija Pujaca vienība guva savu pirmo uzvaru divās spēlēs.

Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard" ar rezultātu 2:1 (2:0, 0:1, 0:0) izbraukumā uzvarēja Sanktpēterburgas SKA vienību.

Pujacs šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 39 sekundes, statistikas rādītājos neatzīmējoties.

Uzvarētājiem vārtus guva Aleksandrs Ņesterovs un Antons Belovs, bet SKA komandā precīzs bija Maksims Afinogenovs.

Savukārt Laura Dārziņa vienība Kazaņas "Ak Bars ar 5:2 (4:1, 0:0, 1:1) savā laukumā pieveica Čerepovecas "Severstaļ".

Dārziņš šajā spēlē nospēlēja 11 minūtes un 35 sekundes, šajā laikā izdarot trīs metienus pa vārtiem.

"Ak Bars" komandā ar precīziem metieniem izcēlās Dmitrijs Obuhovs, Niko Kapanens, Jevgeņijs Medvedevs, Janne Pesonens un Deniss Golubevs, bet Čerepovecas komandā vārtus guva Bogdans Kiseļevičs un Aleksandrs Rjazancevs.

Visbeidzot Ukrainas komanda Doņeckas "Donbass" ar 4:2 (1:1, 1:1, 2:0) izbraukumā pārspēja citu līgas debitanti Bratislavas "Slovan".

Bārtulis šajā mačā nospēlēja 17 minūtes un 54 sekundes.

Uzvarētājiem vārtus guva Jevgeņijs Beluhins, Jani Tupurainens, Jaroslavs Obšuts un Fredriks Petersons, bet mājinieku rindās precīzi bija Milans Kitnars un Martins Bakošs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!