Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā trešajā spēlē pēc kārtas vārtus pirmdien guva Artūrs Kulda, kurš šosezon pārstāv Novosibirskas "Sibirj".

Kuldas vārtu guvums tomēr nepalīdzēja "Sibirj", kas pēcspēles metienos ar 2:3 piekāpās Mitišču "Atlant".

Kulda otrā perioda sākumā panāca 1:0 "Sibirj" labā. Visā mačā Kulda laukumā bija 27 minūtes (lielākais spēles laiks komandā, izņemot vārtsargu) un izdarīja piecus metienus.

Pamatlaikā uzvarētājus nenoskaidroja arī spēlēs ar Miķeļa Rēdliha un Georgija Pujaca pārstāvēto komandu dalību.

"Lokomotiv" ar Miķeli Rēdlihu sastāvā ar 5:4 pēcspēles metienos uzvarēja Novokuzņeckas "Metallurg". Rēdlihs nospēlēja 17:10 minūtes, izdarīaj vienu rezultatīvu piespēli, divas reizes meta pa vārtiem, kā arī nerealizēja pēcspēles "bullīti".

Citā mačā uzvaru svinēja Georgija Pujaca pārstāvētā vienība Omskas "Avangard", kas pagarinājumā ar 4:3 pieveica Astanas "Baris". Pujacs nospēlēja 18:53 minūtes un nopelnīja divas soda minūtes.

Uzvaru ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) izcīnīja Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" komanda, kas pārspēja Čehovas "Vitjaz" komandu.

Dārziņš laukumā pavadīja 13 minūtes un 51 sekundi, izdarot piecus metienus pa vārtiem. Tāpat viņš nopelnīja četras soda minūtes.

Tikmēr Hantimansijskas "Jugra" komanda ar Edgaru Masaļski vārtos ar rezultātu 5:7 (3:3, 1:1, 1:3) izbraukumā zaudēja Sanktpēterburgas SKA vienībai.

Masaļskis "Jugra" vārtos pavadīja visu maču, atvairot 28 no 35 pretinieku metieniem.

Vēl vienā spēlē zaudējumu piedzīvoja aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā līgas Doņeckas "Donbass" no Ukrainas, kas ar 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) izbraukumā piekāpās citam Prāgas "Lev" komandai no Čehijas.

Bārtulis nospēlēja 16 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja divas noraidījuma minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!