Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš pirmdien oficiāli noslēdzis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Mitišču "Atlant".

Ozoliņš pirmdien ieradās Maskavā, kur veica medicīniskās pārbaudes. Pēc medicīnisko pārbaužu iziešanas abas puses vienojās par sadarbību, kas noslēgta uz līdz šīs sezonas beigām.

"Pārrunas ar "Atlant" risinājās tāpat, kā ar jebkuru citu komandu. Katra puse izvirzīja prasības, tās izskatīja. Tagad pienācis laiks, lai noslēgtu vienošanos," "Atlant" mājaslapā internetā citēts 40 gadus vecais hokejists. "Uz ledus iziešu tad, kad to izlems treneri. Pats esmu gatavs iziet jebkurā brīdī, galvenais, lai dotu labumu komandai. Bet pagaidām zinu tikai par savu darba kārtību tuvākajām desmit minūtēm."

Ozoliņš iepriekšējās trīs sezonas aizvadīja Rīgas "Dinamo" komandā, kurā bija vienības kapteinis. Trīs sezonās "Dinamo" rindās Ozoliņš aizvadīja 158 spēles, kurās guva 22 vārtus un izdarīja 65 rezultatīvas piespēles.

Pēc pagājušās sezonas "Dinamo" un Ozoliņš nevienojās par jaunu sadarbību. Kā norādīja Rīgas kluba vadiba, "Dinamo" nav spējis piedāvāt konkurētspējīgu atalgojumu, ko Ozoliņam piedāvājuši Krievijas klubi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!