Foto: AP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā jaunajā sezonā joprojām bez gūtajiem punktiem ir Andris Biedriņš, kura pārstāvētā vienība piektdien ar 77:101 (22:23, 16:24, 17:25, 22:29) piekāpās Losandželosas "Lakers", kas tikai pirms mača atlaida galveno treneri Maiku Braunu.

Biedriņš nospēlēja 9:21 minūti, kas viņam ir lielākais spēles laiks šajā sezonā, bet punktus tā arī neguva. Latviešu centrs kļūdījās divos soda metienos, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pieļāva trīs kļūdas, kā arī nopelnīja trīs piezīmes.

"Lakers" vadība pēc neveiksmīgā sezonas sākuma piektdien atlaida galveno treneri Braunu, taču uzreiz pēc izmaiņām Losandželosas zvaigžņotā komanda pirmo reizi sezonā parādīja teicamu sniegumu, nedodot "Warriors" cerības uz uzvaru. "Lakers" tā bija tikai otrā uzvara sešās spēlēs, bet "Warriors" piedzīvoja trešo zaudējumu sešās cīņās.

Uzvarētājiem 27 punktus guva Kobe Braiants, bet Pau Gasols guva 14 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas. "Warriors" labā 18 punktus guva Stīvens Karijs, bet 15 punktus – Klejs Tompsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!