Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējam Miķelim Rēdliham nav konstatēts smadzeņu satricinājums, par ko bija aizdomas, un viņš jau otrdien aizvadīs treniņu uz ledus, portālam "Delfi" apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Miķelis Rēdlihs piektdien, aizvadot maču Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) savas komandas Jaroslavļas "Lokomotiv" rindās, cieta pēc sadursmes ar pretinieku komandas Mitišču "Atlant spēlētājiem. Lai gan sākotnēji bija aizdomas par vieglu smadzeņu satricinājumu, pirmdien veiktajās medicīniskajās pārbaudēs tas nav konstatēts.

Paredzams, ka otrdien Miķelis Rēdlihs aizvadīs treniņu uz ledus. Visticamāk, pēc treniņa arī būs zināms par viņa iespējamo spēlēšanu šonedēļ paredzētajā Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Atgādinām, ka Latvijas hokeja izlase pirmdien nepilnā sastāvā uzsāka gatavošanos tik nozīmīgajam turnīram, pirmajā oficiālajā nodarbībā ierindā bija 18 laukuma spēlētāji un divi vārtsargi. Latvijas izlase no 7. līdz 10.februārim "Arēnā Rīga" aizvadīs Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, kurā par vienīgo ceļazīmi uz Olimpiādi sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu un Lielbritāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!