Foto: Shutterstock

5. aprīlī vārda dienu svin Vija, Vidaga un Aivija. Sirsnīgi sveicot gaviļnieces, stāstām, kā vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē viņu dzīvi un to, kā viņas uztver citi cilvēki.

Vija (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas padara nēsātāju ļoti izturīgu. Vija ir vispusīga sieviete ar ļoti gudru galvu un loģisko domāšanu, ļoti labi prot komunicēt. Vijai ir spēcīga enerģija, viņa ir arī fiziski labi attīstīta. Sargeņģeļa vārdā nav, tādēļ visu nākas sasniegt pašai.

Vidaga (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas pasvītro tās nēsātājā vīrišķību. Vidaga ir gudra sieviete ar loģisko domāšanu, kura stabili stāv uz kājām, vārds ļauj viņai kļūt par direktori. Viņa ir lietišķa un spītīga - savu dzīvē panāks, taču visu nākas sasniegt pašai ar saviem spēkiem, jo sargeņģeļa vārdā nav. Vidaga ir izturīga un fiziski spēcīga.

Aivija (2)

Vīrišķās enerģijas vārds, tā nēsātāja ir ļoti patstāvīga un vīrišķīga, taču vienlaikus Aivija ir jūtīga, dvēseliska, patīk vīriešiem. Vārds palielina iespēju dzīvē pieņemt loģiskus lēmumus un pastiprina vēlmi būt līderei. Aivija stabili stāv uz zemes, intuitīvi jūt, ka dzīvē pašai jācīnās, jo sargeņģeļa vārdam nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!