Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
23. aprīlī vārda dienu svin Jurģis, Juris un Georgs. Sirsnīgi sveicot gaviļniekus, stāstām, kā vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē viņu dzīvi un to, kā viņus uztver citi cilvēki.

Jurģis (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds. Spēcīgs vārds, kas sasaista cilvēku ar Kosmosu. Jurģim ir attīstīta intuīcija, spējas izjust pasauli, spēcīga dvēsele. Ļoti vīrišķīgs, gudrs, prātīgs, loģisks, daudz zina, daudz nojauš un stabili stāv uz zemes. Jurģis ir juteklisks un jūtīgs, saimniecisks un spējīgs apgūt daudzas lietas.
Vārdā ir sargeņģelis.

Juris (9)

Sievišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru. Vārds dara Juri zinošu, gudru, aktivizē loģisko domāšanu, ļauj filozofēt par dzīvi un dod spējas būt par labu padomdevēju citiem. Tas paaugstina intelektu, liek būt arī jutekliskam, jūtīgam un saimnieciskam, aktivizē mērķtiecību un padara Juri izturīgu. Vārds satur divkāršo sargeņģeli un ļauj Jurim realizēt talantus.

Georgs (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Georgs ir juteklisks un jūtīgs, apveltīts ar spēcīgu dvēseli, labu intuīciju un spēju izjust. Viņš ir mērķtiecīgs, vispusīgs, gudrs, aktīvi uztver informāciju, labs sarunu biedrs, interesants, ar spēju atšķirties no citiem. Garīgs līderis, taču iekšēji brīžiem trausls.
Vārds satur divkāršo sargeņģeli un ļauj Georgam realizēt talantus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!