Foto: Shutterstock
15. jūlijā vārda dienu svin Egmonts, Egons, Heinrihs, Henriks un Egija. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Egmonts (9)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu enerģiju. Egmonts ir dzīves skolotājs ar labu intuīciju. Viņš ir atbildīgs, neatlaidīgs un jūtīgs cilvēks ar rozīnīti, labs sarunu biedrs. Vārdā ir dubultais sargeņģelis, kas ļauj realizēt talantu.

Egons (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Egons ir vispusīgs, spītīgs cilvēks ar ar labu intuīciju un loģisko domāšanu. Viņš ir atbildīgs pret to ko dara, stabili stāv uz zemes un prot labi saimniekot. Vārdā ir sargeņģelis.

Heinrihs (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Heinrihs ir savdabīgs, jūtīgs un nemierīgs sava ceļa gājējs ar spēcīgu analītisko domāšanu. Viņš ir gudrs, mērķtiecīgs, neatlaidīgs un atbildīgs pret to, ko dara. Vārdā ir dubultais sargeņģelis, kas ļauj realizēt talantu.

Henriks (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas piedod laimes izjūtu un palīdz stabili stāvēt uz zemes. Henriks ir izturīgs, atbildīgs sava ceļa gājējs ar labu intuīciju un vēlmi atšķirties no citiem. Viņš ir labs analītiķis, kurš prot labi argumentēt un aizstavēt savu viedokli, jūtīgs un spītīgs cilvēks, kurš visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Egija (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju, paaugstina intelektu un loģiku un dod iespēju stabili stāvēt uz kājām. Egija viegli uztver informāciju, ir prātīga, aktīva un sievišķīga sieviete, laba vadītāja ar vēlmi būt pirmajai. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!