Foto: Shutterstock
6. martā vārda dienu svin Vents, Centis un Gotfrīds. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Vents (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas mazliet palielina dzīves enerģiju. Vents ir vispusīgs, jūtīgs, radošs, no citiem atšķirīgs un labs sarunu biedrs. Viņš stabili stāv uz kājām, ir neatlaidīgs, nepacietīgs, spītīgs, citos ieklausīsies, taču darīs pa savam. Vents ir apveltīts ar labu intuīciju, rosīgs un aktīvs, tādēļ dzīvē savu panāks. Vārdā ir sargeņģelis.

Centis (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas mazliet palielina dzīves enerģiju. Centis ir talantīgs, jūtīgs un smalks intelektuālis un dzīves skolotājs. Viņš ir izturīgs "azbesta vīrietis ar biezu ādu", kurš stabili stāv uz kājām, ir prātīgs, kārtīgs, neatlaidīgs, spītīgs un atbildīgs. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Gotfrīds (6)

Vīrišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas palielina dzīves enerģiju. Gotfrīds ir vispusīgs, prātīgs un jūtīgs intelektuālis ar spēcīgu loģiku, labs psihologs un sarunu biedrs. Viņš ir izturīgs, mērķtiecīgs un saimniecisks. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!