Ukrainas izlases uzbrucējs Andrijs Ševčenko trešdien parakstījis līgumu ar Anglijas futbola Premjerlīgas klubu "Chelsea", informē kluba interneta mājas lapa.
Ševčenko parakstījis ar Londonas klubu četru gadu līgumu, taču pagaidām netiek izpausta līguma summa, lai gan jau labu laiku tiek runāts par to, ka transfēra summa ir rekordliela.

Pats ukraiņu futbolists uzskata, ka pāriešana uz Londonas klubu ir liels izaicinājums.

"Manuprāt, šis ir pats labākais laiks, lai pievienotos Londonas klubam. Esmu priecīgs, ka "Chelsea" nokārtojas visus pārejas jautājumus līdz Pasaules cempionāta sākumam," savu pārcelšanos uz Londonu komentēja Ševčenko.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā Ševčenko pameta Itālijas A sērijas klubu "AC Milan", pamatojot to ar ģimenes apstākļiem. Pēc vienas versijas, ukraiņu futbolista sieva, amerikāniete Kristena, vēlējusies pārcelties uz Londonu, lai laulātā pāra abi dēli varētu augt angliskā vidē, savukārt cita versija vēsta, ka Kristena pierunājusi vīru pārcelties uz Angliju pēc tam, kad Ševčenko dzivesbiedreni bija apvārdojusi "Chelsea" īpašnieka Romana Abramoviča sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!