Foto: Publicitātes foto

Subaru” publicējis pirmos attēlus ar jaunās, nu jau ceturtās paaudzes ”Forester” apvidus automobili. Plašākai publikai jaunais modelis tiks parādīts pēc divām nedēļām Japānā.

Jaunais ”Subaru Forester” kļuvis gabarītos lielāks par savu priekšteci, tā kopgarums ir 4595 milimetri (+35 mm), platums – 1795 mm (+15 mm); augstums – 1695 mm (-5 mm); bet tā riteņu garenbāze ir 2640 mm (+25 mm).

Japānas tirgū jaunais ”Subaru Forester” būs pieejams ar divlitru benzīna opozītmotoru divās versijās – atmosfēriskajā (148 ZS, 196 Nm) un turbopūtes (280 ZS, 350 Nm). Jaudīgākajā versijā automobilis būs pieejams tikai komplektācijā ar variatora transmisiju, kamēr modifikācijā ar atmosfērisko motoru tam būs pieejama arī sešpakāpju mehāniskā pārnesumkārba.

Savukārt Amerikas tirgum būs pieejams 2,5-litru dzinēju ar 170 ZS, kā arī divlitru agregātu ar degvielas tiešo iesmidzināšanas sistēmu un 250 ZS.

Par Eiropas tirgum paredzētajiem dzinējiem pagaidām netiek ziņots. Iespējams, ka gaidāma arī sportiskā ”STi” versija.

Jaunajam ”Subaru Forester” pieejama ar viedtālruni savietojama multimediju sistēma, navigācijas sistēma, atpakaļskata videokamera un ”Harman/Kardon” audio sistēma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!