Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē oficiāli prezentējis jauno A-klases modeli, kas tirdzniecībā Eiropā nonāks jau šoruden.

Jaunās paaudzes "Mercedes-Benz" A-klases hečbeks tiks piedāvāts trīs modifikācijās – "Urban", "Style" un "AMG Sport". Turklāt pēdējā no tām atšķirsies ne tikai ar agresīvāka veidola eksterjera noformējumu, bet arī citādu priekšējo balstiekārtu, kuru izstrādājusi "AMG" nodaļa. Detalizētāka informācija par šīs balstiekārtas atšķirībām pagaidām netiek atklāta.

"AMG Sport" modifikācijā šim hečbekam tiks piedāvāti tikai divi dzinēji – divlitru benzīna turbomotors ar 211 zirgspēkiem un 2,1-litra dīzeļa agregāts ar 170 ZS (350 Nm). Tāpat šī sportiskā modifikācija atšķirsies ar 18 collu "AMG" diskiem, 235/40 izmēra riepām un sarkanas krāsas bremžu skavām.

Pārējās jaunās A-klases versijas varēs pasūtināt ar 1,6-litru turbopūtes benzīna dzinēju, kas atkarībā no modifikācijas attīsta 122 vai 156 ZS. Tāpat būs pieejams 1,8-litru dīzeļmotors ar 109 ZS (250 Nm) vai 136 ZS (300 Nm).

Motori sajūdzami vai nu ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu, vai septiņpakāpju sekvenciālo transmisiju. Jaunās A-klases modifikāciju dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!