"Hyundai", "Mitsubishi" un "Nissan" automobiļu oficiālais pārstāvis Latvijā – SIA "Skandi Motors" – 2012. gadu noslēdzis ar 20,7 miljonu latu neto apgrozījumu un 1028 pārdotiem automobiļiem. Joprojām, izvēloties jaunu automobili, priekšroka tiek dota nevis ekonomiskajiem kompaktlases, bet gan apvidus automobiļiem un t.s. krossoveriem.

Pārdotākie automobiļu modeļi "Skandi Motors" pērn bija "Hyundai ix35" (141 automobilis), "Nissan Qashqai" (97) un "Mitsubishi Outlander" (76). Pārdošanas līderis jau otro gadu ir kompaktais krossovers "Nissan Juke" ar 260 pārdotajiem automobiļiem.

"2012. gadā esam strādājuši pastiprinātas konkurences apstākļos. Lai arī nav sasniegti plānotie finanšu rezultāti, varu apgalvot, ka "Skandi Motors" piedāvātie automobiļi ir tirgū pieprasīti un cilvēki tos labprāt iegādājas," komentē "Skandi Motors" valdes loceklis Ainārs Liljē. "Esmu gandarīts, ka starp dīleriem esam sasnieguši vislielāko pārdoto automobiļu vienību skaitu pasažieru auto (M1) klasē."

Šogad "Skandi Motors" piedāvājumu papildinājis jaunais "Hyundai Santa Fe" apvidus automobilis, bet vēlāk tirdzniecībā nonāks arī jaunās paaudzes "Nissan Note".

"Skandi Motors" ir vairāk nekā 15 gadu pieredze automobiļu tirdzniecībā, servisa pakalpojumos, pilna servisa līzingā un apdrošināšanas jautājumu sniegšanā. "Skandi Motors" ir autocentri Rīgā un Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!