Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Audi" ieviesusi speciālu tiešsaistes servisu "Refuelling Stop", kas ļaus autovadītājam uzzināt par tuvākajām degvielas uzpildes stacijām (DUS) ar vislētāko degvielu. Eiropā šis pakalpojums sākotnēji būs pieejams jaunās paaudzes "A3" modelim, kas aprīkoti ar "Audi connect" funkciju.

"Refuelling Stop" tiešsaistes serviss analizē no interneta gūtos datus par degvielas cenām konkrētajā reģionā vai braukšanas maršrutā un attēlo šo informāciju uz multimediju sistēmas ekrāna. DUS var izvēlēties vai nu pēc degvielas zemākajām cenām, vai pēc tuvākās distances līdz tām. Tad autovadītājs noklikšķina uz izvēlētās DUS adreses un navigācijas sistēma izkalkulēs maršrutu līdz tai. Turklāt "Audi" sistēma pati zina, kāds degvielas tips nepieciešams konkrētās modifikācijas "A3" automobilim.

No šāgada maija "Refuelling Stop" serviss būs pieejams visai "Audi" modeļu gammai, sākot ar "A1" un beidzot ar "Q7". Lai saņemtu pakalpojumu, "Audi" spēkratam jābūt aprīkotam ar "MMI Navigation Plus" sistēmu, kā arī autovadītājam jābūt viedtālrunim, ko sistēmai pieslēgt caur "Bluetooth".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!