Foto: Publicitātes foto

Festivālā "Miera ielas Vasarsvētki" sestdien, 18. maijā, no plkst. 11 būs atvērts Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) droši radošais pagalms Miera ielā 23, Rīgā. Tajā varēs reģistrēt velosipēdus, saņemot reģistrācijas uzlīmi un pārliecināties par drošības jostu nozīmīgumu auto apgāšanās stendā.

Speciālā foto stendā būs iespējams ne tik vien iemūžināt mirkli "Es un mans velosipēds", bet arī šo fotogrāfiju nekavējoties saņemt drukātā veidā. Tāpat bilde nonāks arī sociālajos tīklos. Šāds interaktīvs momentfoto stends Latvijā tiks piedāvāts pirmo reizi.

CSDD pagalmā varēs arī apskatīt krāšņos un vēsturiskos Amerikas auto no pagājušā gadsimta 50. līdz 70. gadiem, ko prezentēs Amerikāņu auto klubs.

Savukārt kino cienītāji no plkst. 19 līdz plkst. 23 CSDD radošajā pagalmā varēs vērot Latvijā tapušo filmu programmu, par ko parūpēsies starptautiskais īsfilmu festivāls "2Annas", studijas "AVE", "Urga" un "Atomart".

Pilsētas festivāls "Miera ielas Vasarsvētki" notiks otro reizi, aicinot piedalīties gan tuvējās apkārtnes iedzīvotājus, gan ikvienu pilsētas iedzīvotāju un viesi. Svētku rīkotāji šogad no plkst.11 līdz 23 Miera ielas posmā no Brīvības ielas līdz Rīgas pilsētas Dzemdību namam sola vērienīgu kultūras un izklaides programmu, kas piepildīs ielu ar radošu gaisotni visas dienas garumā un iesildīs tuvojošos Eiropas kultūras galvaspilsētas gadu.

Šā gada "Miera ielas Vasarsvētku" devīze ir "Miers ir maldīgs, iela dzirkstī!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!