Foto: Publicitātes foto
Tirdzniecībā Krievijā nonācis atjauninātais "Lada Priora" modelis, kam būtiskākās izmaiņas veiktas interjerā un tehniskajos risinājumos.

Atjauninātā "Lada Priora" vizuāli atšķiras ar citādiem buferiem un radiatora dekoratīvo režģi, diožu elementiem aizmugurējos lukturos un dienas gaitas gaismām priekšējos starmešos.

Tomēr daudz būtiskākas izmaiņas ir automobiļa interjerā. Tajā ir citādi apdares materiāli, jauns mērinstrumentu panelis un centrālā konsole ar skārienjutīgu ekrānu. Šai papildus aprīkojumā pieejamajai multimediju sistēmai ir USB ligzda un "Bluetooth" saskarne. Tāpat šo kompleksu var papildināt vēl ar navigācijas sistēmu.

Vēl modernizētajam "Lada Priora" modelim ir jauni priekšējie sēdekļi, kuru atzveltnes ir par četriem centimetriem augstākas. Automobilim tagad ir arī diagnostikas ligzda, caur kuru to pieslēgt pie autoservisa datora. Savukārt durvīm ir uzlabots hermētiskums un izturīgākas saspraudes apdares paneļiem.

Tehniskā ziņā "Lada Priora" modelim ir modernizēta priekšējā un aizmugurējā balstiekārta. Versijā "Lukss" automobilim būs uzstādīts jaudīgāks elektromehāniskais stūres pastiprinātājs.

Motoru piedāvājumu papildinājis 106 zirgspēku jaudīgs 1,6 litru benzīna agregāts.

Atjauninātā "Lada Priora" cena Krievijā ir no 367 tūkstošiem rubļu (5909 lati), bet piecdurvju modelis maksās par pieciem tūkstošiem rubļu (80 latu) vairāk. Bāzes aprīkojumā ietilpst autovadītāja drošības spilvens, ABS, borta dators, stūres pastiprinātājs, sānskata spoguļu apsilde un sagatave audio sistēmai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!