Kāda aculiecinieka vērību Krievijā piesaistījis ceļa remonta strādnieks, kurš vai nu mēģina, vai vienkārši imitē savus darba tiešos pienākumus, jo acīmredzami nespēj noturēties kājās, grīļojas un arī viņa darbības ir haotiskas. Tad nu aculiecinieks uzsāka šo skatu filmēt, ar ko galvenais varonis nebija mierā un metās virsū operatoram.

Filmēšanas procesu ievēroja cītīgā strādnieka kolēģis, kurš izskatās skaidrā vai arī vienkārši savās prasībās ir mērenāks. Nojautis briestošās nepatikšanas, ja video gūs plašāku publicitāti, kolēģis cītīgo putekļu mākoņu pūtēju brīdina par lietas apstākļiem.

No sākuma grīļīgais ceļstrādnieks filmētāju mēģināja atgaiņāt ar aparāta radīto gaisa plūsmu. Tas neizdevās, tādēļ no liekās kravas nācās atbrīvoties, lai ziņkārīgajam garāmgājējam pilnvērtīgi mestos virsū un izskaidrotu cilvēktiesības savā interpretācijā.

Nobijies vai nevēlējies ar nikno tēviņu iesaistīties konfliktā, filmētājs ielēca pirmajā garāmbraucošajā automašīnā un palūdza izlaist pie tuvākās sabiedriskā transporta pieturas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!