Foto: Reuters/Scanpix

Populārā britu raidījuma "TopGear" bijušais vadītājs Džeremijs Klarksons drīzumā varētu izveidot jaunu televīzijas šovu, ko vadītu kopā ar saviem "Top Gear" kolēģiem, vēsta "The Guardian".

Uz Klarksonu, kurš darbu BBC kanālā pazaudēja pēc skandāla ar vienu no raidījuma producentiem, pretendē trīs citi TV kanāli - ITV, "Netflix" un "Amazon". Tāpat sagaidāms, ka kopā ar Klarksonu atkal strādās viņa kolēģi no "TopGear" - Džeimss Mejs un Ričards Hamonds.

"Viņi ir saņēmuši piedāvājumu un drīzumā varētu izlemt, ko vēlas darīt tālāk," izdevums citē situāciju industrijā pārzinošu avotu.

Maijā Klarksons kopā ar bijušo "TopGear" producentu, draugu un ilggadēju kolēģi Endiju Vilamanu tikās ar ITV televīzijas direktoru Pīteru Finčmanu.

Pēc tam, kad ITV zaudēja tiesības translēt UEFA Čempionu līgas spēles futbolā, tas šogad piedzīvo nozīmīgu reitingu kritumu un viņiem ir vajadzība pēc televīzijas šoviem, kas būtu orientēti uz vīriešu auditoriju.

ITV galvenie konkurenti ir "Netflix", kam ir 60 miljoni abonentu visā pasaulē un kas pārraida populāro seriālu ar Kevinu Speisiju "House of Cards", un "Amazon", kas pārsvarā veido oriģinālsaturu.

Visu triju kompāniju pārstāvji atteicās komentēt informāciju par Klarksona piesaistīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!