Foto: DELFI

Eiropas tūres ietvaros šajās dienās Rīgā tiek prezentēti "Mercedes-Benz" jaunākie apvidus modeļi un "AMG" versijas automobiļi. Ikviens interesents automašīnas var apskatīt un "Domenikss" jaunākos automašīnu piedāvājumus izmēģināt "Domenikss" servisa klientu dienās piektdien, 2. oktobrī, Abrenes ielā 5. Savukārt žurnālisti 1. oktobrī ar šiem modeļiem tika iepazīstināti Biķernieku trasē.

Pirmo reizi Latvijā skatāmi teju divdesmit "Mercedes-Benz" autoinženieru spožākie veikumi to jaudīgākajās versijās, uzskatāmi parādot autoindustrijas sasniegumus dinamiskai, droši un komfortablai braukšanas pieredzei. "Mercedes-Benz" sapņu auto izlasi veido "Mercedes-Benz GLE Coupe", "GLE", "GLC" modeļi, kā arī A-klases un C-klases "AMG" versijas.

"Tūre ir unikāla iespēja tuvplānā iepazīt autoindustrijas izcilākos veikumus un tehnoloģijas, kas būtiski maina priekšstatu par automašīnu spējām. Nevainojams dizains, tehnisks un tehnoloģisks pārākums sniedz braukšanas pieredzi, apliecinot "Mercedes-Benz" līdera lomu kā izcilu un inovatīvu automašīnu ražotājam," norāda "Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

2. oktobrī "Domenikss" servisa klientu dienās apmeklētāji varēs pārliecināties par automobiļu priekšrocībām, novērtēt "4Matic" pilnpiedziņu, inteliģento sistēmu un braukšanas komfortu.

"Domenikss" servisa klientu dienas norisināsies 2. un 3. oktobrī, kad bezmaksas varēs veikt "Mercedes-Benz" vieglo automobiļu diagnostiku, kā arī veikt testa braucienu ar kādu no jaunajiem "Mercedes-Benz" automobiļiem. Iespēju apskatīt "Mercedes-Benz" sapņu automašīnas un "AMG" modeļus, kas Eiropas apceļošanas laikā piestājuši Rīgā, būs tikai 2. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!