Foto: Publicitātes foto

Līdz izšķirošajam brīdim, kad uzzināsim, kurš no fināla septiņiem jaunajiem automobiļiem iegūs "Latvijas Gada auto 2016" titulu atlikusi vien nedēļa. Žūrijas biedri – žurnālisti un autoeksperti – jau izvēlējušies savu fināla septiņnieku. Līdz 4. decembrim arī ikviena interesentam ir iespēja balsot par savu "Latvijas Gada auto 2016 Tautas simpātiju".

Tautas balsojums portālos "Delfi" un "iAuto.lv" konkursa "Latvijas Gada auto 2016" ietvaros, jau norit pilnā sparā. Šogad tas ir īpaši aizraujošs, jo par pirmo vietu ir izvirzījušies "premium" segmenta smagsvari "Audi Q7" un "BMW X6". Katrs no šiem konkursa pretendentiem ir saņēmis vairāk nekā 3000 balsu, bet starpība starp pirmo un otro vietu ir vien 20 balsu. Balsojumā piedalās visi konkursā pieteiktie auto – 34 jaunākie automobiļi Latvijas tirgū.

Iepriekšējā gadā tika saņemtas 50 444 balsis un par "Latvijas Gada auto Tautas balsojuma simpātiju 2015" kļuva "Audi A6". Šogad saņemtas jau vairāk nekā 20 000 balsu. Vai tiks pārspēts iepriekšējā gada rekords, un kurš no automobiļiem izpelnīsies lielāko skatītāju mīlestību, uzzināsim jau nākamajā sestdienā, kad notiks "Latvijas Gada auto 2016" fināla pasākums.

Balsot par savu "Latvijas Gada auto 2016" simpātiju var arī klātienē tirdzniecības centrā "Mols".
Konkursa žūrijas un skatītāju balsojuma rezultāti tiks paziņoti 5. decembrī viesnīcā "Avalon Hotel", TV "Rīga 24" un interneta tiešraidē portālā "Delfi" plkst. 19.

Auto nozares gada notikums Latvijā, konkurss "Latvijas Gada auto" notiek jau septiņpadsmito reizi kopš 1998. gada. Pērn par "Latvijas Gada auto 2015" tika atzīts "Ford Mondeo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!