Foto: AP/Scanpix

Pasaulē populārā automobiļu raidījuma "TopGear" ("Gāzi grīdā!") jaunais vadītājs Kriss Evanss draudējis pamest raidījumu, jo vairs nespēj izturēt raidsabiedrības BBC vadītāju pastāvīgo iejaukšanos un šķēršļu likšanu, vēsta izdevums "Mirror". Tādējādi Evanss neizjūtot tādu radošo brīvību, kāda bija iepriekšējam "TopGear" vadītājam Džeremijam Klārksonam.

Evanss jauno "TopGear" vēlas radīt kā augstākās kvalitātes raidījumu, tomēr viņu nogurdinājusi un nokaitinājusi pastāvīgā BBC vadītāju kontrole par raidījuma attīstības virzienu. "Mirror" avoti atklāj, ka Evanss jau pēc sešiem mēnešiem pēc trīs gadu līguma noslēgšanas esot apsvēris iespēju pamest "TopGear", jo pamazām bija zaudējis ticību un ietekmi uz raidījuma attīstību.

"Evanss smagi strādā un uzreiz nepadodas, tomēr vienā brīdī sāka domāt, vai tas viss ir to pūļu vērts. Viņš vienkārši neizjūt pretimnākšanu no dažiem BBC vadītājiem," atklāj "Mirror" informācijas avots.

Šīs problēmas esot sākušās, kad BBC vadība norīkoja jaunu galveno producentu pēc tam, kad piecus mēnešus pēc darba sākuma šo posteni pameta Evansa paziņa Liza Klārka. Pagaidām oficiālas informācijas par viņas, tāpat kā scenāriju autora Toma Forda aiziešanu nav, tomēr "Mirror" avoti apgalvo, ka tieši pastāvīgā tirānija no BBC vadības esot bijusi par cēloni.

Gan raidsabiedrība BBC, gan arī Evansa preses pārstāvis atteicies britu laikrakstam komentēt jebkādas baumas, kas virmo ap "TopGear" un tā jauno vadītāju.

Bijušie "TopGear" vadītāji – Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs – pašlaik strādā pie jauna automobiļu raidījuma tiešsaistes servisa "Amazon Prime" paspārnē.

Gan jaunais "TopGear", gan tā bijušo vadītāju jaunais raidījums ēterā debitēs vēlāk šīgada laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!