Interneta videotēkas "YouTube" kanāla "AA Nordschleife Media" kanāls, kas publicē ierakstus ar dažādu spēkratu braucieniem Vācijas leģendārajā Nirburgringas trasē, tagad ievietojis apkopojumu ar sacīkšu trasei tik nepierastajiem spēkratiem – autobusiem, furgoniem un miniveniem –, kuru vadītāji arī izmanto iespēju, kad šajā trasē var braukt ikviens interesents.

Neskaitot "gadījuma rakstura" braucējus, kuri vienkārši izmanto iespēju pavizināties pa leģendāro, 20 kilometru garo trasi, ir arī tādi komerctransporta vadītāji, kuri šeit ieradušies patiešām nolaist tvaiku, braucot ar savu "bulku vāģi", cik nu vien ātri iespējams.

Atgādinām, ka 2005. gadā autosportiste un par Nirburgringas karalieni dēvētā Sabīna Šmitca, kura no 2016. gada ir arī viena no britu raidījuma "TopGear" ("Gāzi grīdā!") vadītājām, ar "Ford Transit" mikroautobusu Nirburgringas trasi izbrauca 10 minūtēs un astoņās sekundēs. Toreiz viņa šādu braucienu veica, lai pārspētu "TopGear" toreizējo vadītāju Klārksonu, kurš pa trasi brauca ar dīzeļdzinēju aprīkoto "Jaguar S-Type".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!