Krievijas tūninga ateljē "TopCar" publicējis attēlus ar savu pārveidojumu programmu "Stingray", kas paredzēta "Porsche Panamera" modelim. Automobilim veikti kā vizuāli, tā arī tehniski uzlabojumi.

"TopCar" pārveidotajam "Porsche Panamera" ir jauns priekšējais buferis, oglekļa šķiedras motora pārsegs, dekoratīvie sliekšņi, aizmugurējais buferis ar difuzoru un divdaļīgs spoileris. Kā norāda "TopCar", tad ar šiem pārveidojumiem jūtami uzlabota automobiļa aerodinamika. Eksterjera tūningu noslēdz oriģināla dizaina 21 collas riteņu diski.

Arī interjerā plaši pielietoti oglekļa šķiedras dekoratīvie elementi. Savukārt salons pāršūts ar perforētu un augstas kvalitātes "Nappa" ādu. Tomēr pēc klienta vēlmēm pieejami dažādi salona apdares materiāli un krāsas.

Tehniskā ziņā "Porsche Panamera Turbo" 4,8-litru V8 turbopūtes dzinēja jauda palielināta no standarta 500 zirgspēkiem līdz 550 ZS. Savā preses paziņojumā "TopCar" neatklāj, kā tas panākts, tomēr visticamāk – pārprogrammējot motora elektronisko vadības bloku. Tāpat automobilim uzstādīta sportiskāka izplūdes sistēma.

Plašākai publikai "Porsche Panamera" ar "Stingray" pakotni pirmo reizi tiks prezentēts Maskavas "Dream Car Show" izstādē 2.aprīlī, bet plašākai publikai tas tiks eksponēts 15.aprīlī notiekošajā Monako "Top Marques" izstādē.

Apskati lietotu "Porsche" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!