Foto: Publicitātes foto
Šāgada novembrī tirdzniecībā Krievijā nonāks "ZAZ Chance" modifikācija ar četrpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Tā kā šis automobilis maksās tikai 349 tūkstošus rubļu (5933 latus), tas kļūs par vislētāko jauno automobili ar automātisko pārnesumkārbu Krievijas tirgū.

"ZAZ Chance" aprīkots ar 1,4-litru benzīna dzinēju, kas attīsta 101 zirgspēka jaudu un 131 Nm griezes momentu. Versijā ar automātisko pārnesumkārbu tas līdz 100 km/h paātrināsies 12,3 sekundēs un maksimāli sasniegs 170 km/h. Vidējais degvielas patēriņš – 6,4 litri uz 100 km (pilsētā – 8,6 litri; uz šosejas – 5,1 litrs).

Automobilis pieejams kā sedana, tā arī hečbeka versijā. Jau standartā šim automobilim ir virsbūves krāsas buferi, 14 collu tērauda riteņu diski ar plastmasas dekoratīvo uzliku un nolokāmi aizmugurējie sēdekļi. Par papildus samaksu pieejams gaisa kondicionētājs, miglas lukturi, centrālā atslēga un tahometrs mērinstrumentu panelī. Šādā komplektācijā "ZAZ Chance" maksās 389 tūkstošus rubļu (6613 latus).

Atgādināsim, ka "ZAZ Chance" ir šī modeļa eksporta nosaukums, Ukrainā tas pazīstams kā "ZAZ Lanos", kas uz tāda paša nosaukuma "Daewoo" modeļa bāzes tiek ražots no 2004.gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!