Foto: Publicitātes foto

Kompānija "BMW" publiskojusi attēlus ar "M Performance" aksesuāriem jaunajai 2. sērijas kupejai. Sportiskā pakotne būs pieejama visām šī modeļa versijām, kas tirdzniecībā Eiropā būs pieejamas no nākamā gada marta.

"M Performance" pakotne paredz balstiekārtas pazeminājumu par 20 mm, citādus amortizatorus un īsākas atsperes, spēcīgākus bremžu mehānismus ar skavām sarkanā, dzeltenā vai oranžā krāsā, kā arī oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskus.

"BMW" 2. sērijas kupeja ar "M Performance" pakotni vizuāli atšķirsies ar sportiskāka veidola priekšējo un aizmugurējo buferi, oglekļa šķiedras spoileri, difuzoru, melnu radiatora dekoratīvo režģi, citādām sliekšņu dekoratīvajām uzlikām, kā arī divtoņu uzlīmēm uz virsbūves.

Salonā būs uzstādīti priekšējie sēdekļi ar oglekļa šķiedras korpusu, kā arī citāds stūresrats, pārnesumkārbas un stāvbremzes vadības sviras uzgalis. Vēl šiem spēkratiem būs arī tērauda uzlikas pedāļiem.

"M Performance" programmas ietvaros iespējams palielināt arī motora jaudu. Piemēram, "BMW 220d" divlitru dīzeļdzinēja jaudu iespējams palielināt no standarta 184 zirgspēkiem līdz 200 ZS, bet griezes momentu – no 380 Nm uz 420 Nm. Turklāt degvielas patēriņš, kā norāda autoražotājs, palielinātās jaudas spēkratam nepalielināsies.

Savukārt visjaudīgākajai "BMW" 2. sērijas standarta modifikācijai "M235i" par papildus samaksu būs pieejams pašbloķējošais diferenciālis, kā arī sportiskāka skanējuma izplūdes sistēma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!