Foto: Publicitātes foto

"Lexus" publicējis pirmos attēlus ar "RC" kupeju versijā ar "F Sport" pakotni. Plašākai sabiedrībai šādi komplektētais automobilis tiks parādīts šonedēļ notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

No standarta "Lexus RC 350" modeļa jaunā modifikācija ar "F Sport" pakotni atšķiras ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamiskajiem elementiem, lielāku radiatora dekoratīvo režģi, oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskiem un interjera apdari.

Tehniskā ziņā "F Sport" pakotnes "Lexus RC 350" palicis bez izmaiņām. Tas aprīktos ar 306 zirgspēku jaudīgu 3,5 litru sešcilindru benzīna motoru un astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Automobiļa dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti.

Vēl Ženēvas autoizstādē "Lexus" prezentēs sacīkšu auto prototipu "RC F GT3", kā debija plānota 2015. gada sacensībās. Šī spēkrata izstrādei autoražotājs, tostarp "Toyota" meitasuzņēmums "Techno Craft", veltījis divus gadus darba.

Konceptuālais GT3 sacīkšu auto aprīkots ar pieclitru V8 motoru, kas attīsta 540 zirgspēku – par 80 ZS vairāk nekā sērijveida "Lexus RC F".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!