Foto: Publicitātes attēli

Kompānija "Nissan" prezentējusi savu versiju virtuālajam superauto, kas radīts speciāli spēļu konsoles "PlayStation" sacīkšu simulatoram "Gran Turismo 6". Autoražotājs uzsver, ka ar šo prototipu sāksies "jauna nodaļa "Nissan" vēsturē", bet daži rietumu mediji pieļauj, ka atsevišķi šī koncepta dizaina elementi būs sastopami nākamajā "GT-R" modelī.

Arī pats "Nissan" norāda, ka šis virtuālais superauto "Concept 2020 Vision Gran Turismo" dod iespēju ieskatīties superauto nākotnē. Tāpat kompānija ir pārliecināta, ka arī reālajā pasaulē šāds superauto tiktu silti uzņemts.

"Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo" veidolu izstrādājuši jaunie dizaineri Japānas autoražotāja nodaļā Lielbritānijā.

Šobrīd "Gran Turismo" datorspēlē pieejami 148 dažādi "Nissan" spēkrati – sākot ar 1962. gada "Skyline" un beidzot ar mūsdienu "GT-R".

Jau ziņots, ka savus virtuālos superauto "Gran Turismo" sacīkšu simulatoram radījuši arī tādi autoražotāji kā "BMW", "Mercedes-Benz", "Mitsubishi", "Volkswagen", "Lexus" un "Honda".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!