Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" publicējusi jaunu informāciju par "Octavia" universāļa paaugstinātās pārgājības modifikāciju "Scout", kas pirmo reizi tika parādīta martā notikušajā Ženēvas autoizstādē. Tirdzniecībā Eiropā jaunais automobilis nonāks jau nākammēnes.

"Scout" modifikācija izgatavota uz "Škoda Octavia Combi" bāzes. No tā atšķiras ar melnas plastmasas aizsargiem pa virsbūves perimetru, bet tā klīrenss palielināts par 31 milimetru līdz kopumā 171 mm. Standartā paaugstinātās pārgājības universālis aprīkots ar 17 collu riteņiem.

"Škoda Octavia Scout" interjers pieejams vai nu melnā, vai melnas un brūnas krāsas kombinācijā. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 610 litru, bet ar nolocītām aizmugurējo sēdekļu atzvelntēm – 1 740 l.

Automobili iespējams pasūtināt ar 184 zirgspēku jaudīgo divu litru dīzeļmotoru, kas sajūgts ar pilnpiedzņas sistēmu un sešpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu "DSG". Turklāt šī ir pirmā reize, kad motors "Škoda" automobilī sajūgts tieši šādā kombinācijā. Ražotāja norādītais automobiļa vidējais degvielas patēriņš ir 5,1 litrs dīzeļa uz 100 km.

Tāpat "Škoda Octavia Scout" modifikācijai pieejama šī divlitru dīzeļdzinēja versija ar 150 ZS. Tomēr šādā izpildījumā automobilis būs pieejams tikai ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Arī šajā modifikācijā ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš ir tāds pats kā jaudīgākajai – 5,1 litrs uz 100 km.

No benzīna motoriem "Škoda Octavia Scout" klientiem tiks piedāvāts tikai 1,8 litru turbopūtes agregāts, kas attīsta 180 ZS. Tas sajūgts ar sešpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu "DSG". Vidējais degvielas patēriņš – 6,9 litri benzīna uz 100 km.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!