Foto: Publicitātes foto
"Mercedes-Benz" izgatavojis speciālu G-klases apvidus automobiļa versiju "Edition 35", kas tapusi par godu šī modeļa 35 gadu jubilejai. Speciālie pārveidojumi būs pieejami G-klases modifikācijām "G350 BlueTec" un "G500".

No standarta G-klases speciālo "Edition 35" varēs atpazīt pēc baltas virsbūves krāsas un sudraba toņa dekoratīvajiem akcentiem. Savukārt priekšējais un aizmugurējais buferis, 18 collu riteņu diski, sānskata spoguļu korpusi un jumts būs melnā metāliskā tonī.

Tāpat "Edition 35" versijas apvidniekam būs pieejama sportiskā pakotne, kurā iekļautas "AMG" paplašinātās riteņu arkas, sportiskāka skanējuma izplūdes sistēma un hromēti akcenti radiatora dekoratīvajam režģim.

Jubilejas versijas G-klases interjerā no standarta modeļa atšķiras mērinstrumentu panelis un sēdekļi, kas pāršūti ar ādu divos kontrastējošos toņos. Vēl "Edition 35" versijas apvidniekam uzstādīts "AMG" stūresrats.

Tehniskā ziņā "Edition 35" ir tāds pats kā standarta modelis. Šīs modifikācijas cena būs no 84 900 eiro, bet versijā ar benzīna motoru – no 94 800 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!