Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Renault" oficiāli atklājusi savu jaunāko modeli – kompakto apvidus automobili "Kadjar", kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē un tirgū konkurēs ar tādiem modeļiem kā "Nissan Qashqai".

"Renault Kadjar" ir 4,45 metrus garš, bet tā klīrenss ir 19 centimetri. Modeļa pamatā ir "Renault-Nissan" alianses modulārā platforma "CFM", kas izmantota arī jaunās paaudzes "Nissan Qashqai" un "Nissan X-Trail" pamatā.

Kompaktā apvidus automobiļa bagāžas nodalījuma tilpums ir 472 litri. Aizmugurējo sēdekļu atzveltnes nolokāmas proporcijā 40 pret 60, bet īpaši gara gabarīta priekšmetu pārvadāšanai iespējams nolaist arī priekšējā pasažiera sēdekļa atzveltni.

Tāpat kā "Nissan Qashqai", arī "Renault Kadjar" būs pieejams kā tikai priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņas versijā. Informāciju par spēka agregātiem un transmisijām autoražotājs pagaidām neatklāj, tomēr gaidāms, ka agregāti būs līdzīgi "Nissan Qashqai". Proti, 1,2 līdz 1,6 litru turbopūtes motori, manuālā pārnesumkārba un variatora transmisija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!