Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" drīzumā notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentēs modernizēto "Range Rover Evoque" apvidus automobili, kas ieguvis ne tikai nedaudz atjauninātu eksterjeru, bet arī jaunus spēka agregātus.

Vizuāli atjauninātais "Range Rover Evoque" atšķiras ar viscaur diožu priekšējiem lukturiem, citādu radiatora dekoratīvā režģi un priekšējo buferi. Savukārt "Autobiography" un "HSE Dynamic" aprīkojuma līmenī piecdurvju versija iegūs gaisa tvērējus uz motora pārsega, kādi līdz šim bija pieejami tikai "Evoque" trīsdurvju versijai.

Modernizētā "Range Rover Evoque" interjerā uzstādīts jauns astoņu collu skārienjutīgais ekrāns. Arī sēdekļiem un durvju apšuvēm izmantoti jauni veida materiāli. Tāpat apvidnieks ieguvis bagāžnieka atvēršanas aktivizācijas funkciju, ar kāju pavicinot zem aizmugurējā bufera.

No līdzšinējā motoru piedāvājuma "Range Rover Evoque" saglabā 240 zirgspēku jaudīgo divlitru benzīna agregātu, kas sajūgts ar ZF deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Jauns būs "Jaguar Land Rover" grupas "Ingenium" saimes četrcilindru dīzeļmotors, kas aizstās līdzšinējo piedāvājumu. Jaunais dzinējs atkarībā no versijas attīstīs 150 vai 180 zirgspēku jaudu.

Tirdzniecībā Eiropā modernizētais "Range Rover Evoque" nonāks augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!