Turpinot "Opel" kompaktklases modeļu astoņu gadu desmitu ilgo tradīciju, autoražotāja izpilddirektors Karls-Tomass Neimans septembrī prezentēs pilnīgi jauno "Astra" modeli starptautiskajā auto izstādē Frankfurtē.

Šobrīd "Opel" publicējis jaunā modeļa foto un video materiālu, kurā automobiļa veidols ir daļēji maskēts. Neimans sola, ka jaunajam "Astra" būs "kolosāls dizains", augstākā efektivitāte, kā arī tam būs plašs dažādu inovāciju klāsts.

Neimans šim 11. paaudzes "Opel" kompaktajam automobilim, kas radīts pilnīgi no nulles, noteicis jaunas attīstības prioritātes, kā rezultātā ražotājs sola revolucionāru auto, kas visos aspektos ir daudz efektīvāks.

Telpa esot izmantota efektīvā veidā: lai gan ir samazinājušies ārējie gabarīti, tomēr ievērojami pieaudzis salona plašums, jo īpaši priekšā sēdošajiem jaunā "Astra" braucējiem.

Par jaunā "Astra" attīstību atbildīgās inženieru komandas ievērojami samazinājušas arī tā svaru. Tas padarīs to veiklāku, kā arī ļoti pozitīvā veidā ietekmēs degvielas patēriņu. Saskaņā ar "AutoBild" informāciju, jaunais modelis būšot 120 līdz 200 kilogramu vieglāks par līdzšinējo.

Neimans arī apstiprināja, ka "Opel" vēsturē ievērojamākās dzinēju ofensīvas rezultātā jauno "Astra" darbinās tikai un vienīgi modernākie jaunās paaudzes dzinēji.

Tādi kompaktie modeļi kā "Kadett" un "Astra", kas līdz šim saražoti vairāk nekā 24 miljonos eksemplāru, ir bijuši "Opel" piedāvājuma kodols jau no brīža, kad pirmais kompaktais automobilis noripoja no konveijera.

"Ar katru "Kadett" paaudzi "Opel" individuālo mobilitāti padarīja pieejamu miljoniem cilvēku visā pasaulē, un vairākas "Astra" paaudzes ir ienesušas inovatīvas tehnoloģijas no augstākas klases šajā kompaktklases un izdevīgo cenu segmentā," saka Neimans. "Katra paaudze ir vēl augstāk pacēlusi latiņu drošības, komforta un efektivitātes ziņā. Jaunais "Astra" jau atkal ieviesīs jaunus standartus kompaktklasē."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!