Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Alfa Romeo" savam jaunākajam sedanam "Giulia" izstrādājusi jaunu modifikāciju "Veloce" (ātrs – tulk.), kas iegūs 280 zirgspēku motoru un kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīta oktobrī notiekošajā Parīzes autoizstādē.

"Alfa Romeo Giulia Veloce" būs aprīkota ar divlitru turbopūtes četrcilindru dzinēju, kas attīsta 280 zirgspēku jaudu un 400 ņūtonmetru griezes momentu.

Tāpat "Giulia" ir pirmais "Alfa Romeo" automobilis markas vēsturē, kas aprīkots ar viscaur alumīnija sakausējuma dīzeļdzinēju. Par tādu kļuvis 2,2 litru turbomotors, kas "Veloce" versijā attīsta 210 ZS un 470 Nm (pieejami jau no 1750 apgr./min).

Neatkarīgi no dzinēja izvēles, "Veloce" versija jau standartā būs aprīkots ar pilnpiedziņas sistēmu "Q4" un ZF astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. "Veloce" modifikācijas "Alfa Romeo Giulia" dinamiskos raksturlielumus ražotājs pagaidām neatklāj.

Iepriekš "Alfa Romeo Giulia" standarta versija tika piedāvāta ar 2,2 litru dīzeļdzinēju, kas pieejams 150 un 180 ZS versijā, kā arī ar divlitru turbopūtes benzīna dzinēju 200 ZS versijā. Tomēr plašāko ažiotāžu jau radījusi šī modeļa sportiskā modifikācija "Quadrifoglio Verde" (QV), kas aprīkota ar 510 ZS jaudīgu 2,9 litru V6 biturbo dzinēju un kura uzstādījusi Nirburgringas trases apļa laika rekordu sērijveida sedaniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!