Foto: Publicitātes foto
Kompānija SEAT modernizējusi "Leon" modeļa saimi – trīs un piecu durvju hečbeku, kā arī universāli. Modernizētais "SEAT Leon" ieguvis izmaiņas ne tikai dizainā, bet arī aprīkojumā un dzinēju piedāvājumā.

Atjauninātajam "SEAT Leon" ir mazliet citādi lukturi un buferi, bet radiatora dekoratīvais režģis tagad ir par 40 milimetriem platāks, kas "Xcellence" versijā ir pat viscaur hromēts. Par papildu samaksu pircējiem ir pieejami viscaur diožu lukturi un interjera krāsainais apgaismojums.

Interjerā "SEAT Leon" modeļiem mainīts centrālā tuneļa dizains, uz kura tagad ir izvietots arī elektriskās stāvbremzes slēdzis. Savukārt dažu podziņu funkcijas ir pārnestas uz multimediju sistēmas skārienjutīgo ekrānu. Par papildu samaksu ir pieejams astoņu collu ekrāns, viedtālruņu bezvadu uzlādes sistēma un dažādi autovadītāja elektriskie asistenti.

"SEAT Leon" dzinēju piedāvājumu papildinājis jaunais 1,6 litru dīzeļmotors ar 115 zirgspēku jaudu. Savukārt pilnpiedziņas universālis "Leon ST" ar 150 ZS jaudīgo divlitru dīzeļdzinēju tagad varēs pasūtināt arī ar septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu DSG. Vēl "Leon" modelim pieejami dīzeļdzinēji ar jaudu no 90 līdz 184 ZS, kā arī benzīna motori ar jaudu no 110 līdz 180 ZS.

Tirdzniecībā modernizētais "SEAT Leon" nonāks vēl līdz šīgada beigām, bet pirmie klienti Eiropā savus spēkratus saņems 2017. gada sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!