Foto: AP/Scanpix

Pirms Monako "Grand Prix" posma notikusi tradicionālā labdarības futbola spēle, kurā piedalās F-1 komandu piloti un citu sporta veidu "zvaigžņu" izlase, ziņo ārzemju mediji.

F-1 piloti sīvā cīņā atzina pārējo sporta pārstāvju izlases pārākumu, zaudējot ar 2:3. Vārtus autosportistu izlases labā guva "McLaren" pilots Serhio Peress un Maro Engels, kurš startē "V8 Supercars" seriālā.

F-1 izlasē bija iekļauti dažādu autosporta disciplīnu pārstāvji, ne tikai F-1 piloti - laukumā devās abi "Ferrari" piloti Fernando Alonso un Felipe Masa, Mihaels Šūmahers, Sebastjans Fetels, kurš bija komandas kapteinis, Sems Bērds (GP2), Gabriele Tarkvīni (WTCC), Vitālijs Petrovs un citi. Komandas treneris un spēles goda viesis bija Klaudio Ranjēri.


Pārējo sporta veidu zvaigžņu izlasi komplektēja Monako firsts Alberts, un biaj paredzēts, ka viņš pats tajā piedalīsies, taču firsts uz šo maču nevarēja ierasties. Izlasē bija iekļautas tādas slavenības kā pasaules pirmā tenisa rakete Novāks Džokovičs, motosportists Makss Bjadži, Pāvels Nedveds, Sebastjans Gatūzo, bobslejists Patriks Servele.

Ienākumi no šīs spēles tradicionāli tiek ziedoti labdarībai, mazinot bērnu nabadzību visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!