Foto: Publicitātes foto

Latvijas motobraucējs Matīss Karro svētdien izcīnīja 13.vietu Itālijā notiekošā pasaules čempionāta motokrosā devītajā posmā prestižākajā MX1 klasē.

Sacensību pirmajā braucienā Karro izcīnīja 12.vietu, bet otrajā braucienā bija 15. labākais, kas summā ļāva tikt pie 15 ieskaites punktiem.

Savukārt labākais bija francūzis Gotjē Polēns no Francijas, kurš pirmajā braucienā finišēja trešais, bet otrajā uzvarēja.

Tikmēr vēl viens Latvijas sportists Augusts Justs uz starta neizgāja otrajā čempionāta posmā pēc kārtas, jo aizpagājušajā nedēļas nogalē notikušajās Superkausa sacensībās piedzīvoja smagu kritienu un nokļuva slimnīcā.

Savukārt MX2 klases sacensībās bez punktiem palika Latvijas pārstāvis Roberts Justs, kurš braucienos finišēja 23. un 21.vietā.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc deviņiem posmiem MX1 klasē Karro, kurš piedalījies vien sešos etapos ar 56 punktiem pakāpies uz 18.vietu, bet A.Justs ar 43 punktiem atkritis uz 20.vietu. Savukārt vēl viens Latvijas pārstāvis Ivo Šteinbergs ar vienu punktu ieņem 47.vietu.

Tikmēr MX2 klasē R.Justs ar pieciem punktiem joprojām atrodas 37.vietā.
Pēc divām nedēļām sportisti tiksies Zviedrijā, bet 7.jūlijā jau tiks aizvadīts Latvijas "Grand Prix" Ķeguma trasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!