Foto: Volkswagen Motorsport

"Volkswagen" rūpnīcas motoru sporta departamenta vadītājs Josts Kapito ir atgriezies F-1, kļūstot par "McLaren Racing" izpilddirektoru, pavēstījusi britu F-1 kompānija.

"Ar Jostu pirmoreiz sazinājos aizvadītajā vasarā. Viņš ir ambicioza un azartiska personība, ar iespaidīgu pieredzi motoru sportā un auto industrijā, kurš strādājis vadošos amatos BMW, "Porsche", "Ford", "Sauber" un kopš 2012. gada "Volkswagen" pasaules rallija čempionāta (WRC) komandā, kas trīs gadus pēc kārtas kļuvuši par pasaules čempioniem," Kapito piesaistīšanas argumentus atklāj "McLaren Technology Group" vadītājs Rons Deniss. "No autosporta viedokļa viņš ir pieredzējis ne tikai WRC, bet arī autošosejā, motosportā un F-1, tāpēc man ir liels prieks redzēt Jostu Kapito "McLaren", kur, es esmu pārliecināts, viņš lieliski sadarbosies ar [F-1 komandas vadītāju] Ēriku Buijē un visu "McLaren Racing" kolektīvu."

Līdzšinējais "McLaren Racing" izpilddirektors Džonatans Nīls tiek paaugstināts amatā par "McLaren Technology Group" galveno izpilddirektoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!