Foto: Sadursme.lv

Trešdien, 28. februārī, rīta pusē uz Dienvidu tilta avarējis kravas automobilis, kas rezultātā bloķējis satiksmi pār tiltu virzienā uz Valdlaučiem. Šajā virzienā braucošajiem autovadītājiem tagad jānobrauc uz Krasta ielu un pāri Daugavai jādodas pa kādu no citiem tiltiem.

Kā redzams aculiecinieku publicētajā video, kravas automobilis bija ietriecies brauktuves norobežojošā drošības barjerā, kā rezultātā kravas automobili sanesa un vilcējs ar puspiekabi aizšķērsojis abas tilta joslas. Kā redzams aculiecinieku video, kravas vilcējam ir sadauzīta virsbūves labā puse, savukārt drošības barjera ir iznīcināta.

Jānorāda, ka šajā posmā tilta ceļš "neved taisni", bet ir ar izliekumu –, ja šoferis tobrīd nebija vērīgs, tad taisni braucošs kravas auto, piemēram, kruīza kontrolē, ievedis to drošības barjerā. Par šo Dienvidu tilta infrastruktūras problēmjautājumu raidījumā "Zebra" savulaik ir runājis arī žurnālists Pauls Timrots, jo avārijas ar spēkratu ietriekšanos drošības barjerā tieši šajā vietā notiek bieži.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!