Foto: Sadursme.lv

Naktī uz sestdienu, 9. martā, pēc pulksten 2 automobiļu koplietošanas platformas "Bolt Drive" spēkrats "Toyota" Baznīcas ielā, Rīgā taranēja ielas malā novietoto "Range Rover" apvidus automobili. Autovadītājs, visticamāk, bija alkohola reibumā, tādēļ negadījuma vietu pameta, apgalvo aculiecinieki.

Soctīklos publicēti vairāki video un fotogrāfijas ar šo incidentu naksnīgajā Rīgā. Drīz pēc negadījuma uzņemtajā aculiecinieka video redzams, ka kāda sieviete no sadauzītā "Toyota" priekšējā pasažiera sēdekļa izkāpj un grīļodamās pārsēžas automobiļa aizmugurējā sēdeklī. Aculiecinieki norāda, ka vadītājs, visticamāk, bija alkohola reibumā, tādēļ negadījuma vietu un savu pasažieri pameta.

Valsts policija norāda, ka izsaukumu uz negadījuma vietu saņēma pulksten 2.26 naktī. Koplietošanas servisa "Toyota" taranēja ne tikai "Range Rover" apvidus automobili, bet pirms tam vēl arī koka puķu podu un plastmasas stabiņus.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta "Toyota" pasažiere, kura tika nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!