Foto: Sadursme.lv
Piektdien, 15. decembrī, kāds autovadītājs ar strauju bremzēšanu pēdējā brīdī spēja izvairīties no pēkšņi priekšā izbraukuša un driftējoša "Mercedes-Benz" automobiļa.

Kā redzams ar videoreģistratoru iemūžinātajā ierakstā, uz Krasta ielas, Rīgā no viena no Krasta ielas pievadceļiem pēkšņi sānslīdē uzrodas sānslīdē braucošs pasvaigs "Mercedes-Benz" automobilis. Tas lika aiz tā braucošajiem spēkratiem strauji bremzēt, lai izvairītos no sadursmes. Mersedesa vadītājs par notikušo nelikās ne zinis un turpināja braukt sānslīdēs.

Video autors paspēja sabremzēties burtiski pārdesmit centimetru atstatumā no agresīvā "Mercedes-Benz" vadītāja. Turklāt tikai pateicoties videoreģistratora ierakstam sadursmes gadījumā izdotos pierādīt, ka vainīgs ir pēkšņi agresīvi "iznesies" mersedess, nevis aizmugurē braucošais, kurš it kā nebūtu ievērojis distanci.

Atgādinām, ka apzināta sānslīžu izraisīšana saskaņā ar ceļu satiksmes noteikumiem tiek klasificēta kā agresīva braukšana, par ko draud naudassods līdz 280 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!