Foto: Privātais arhīvs

Piektdienas vakarā, 1. martā kāda sportiskā "BMW M4" automobiļa īpašniece piedzīvoja nepatīkamu pārsteigumu – kamēr kādā Ģertrūdes ielas restorānā viņa gaidīja ēdienu, tikmēr uz viņas zeltītā toņa sportiskā automobiļa garāmgājēji gūlās uz motora pārsega un pozēja fotogrāfijām.

Kā redzams novērošanas videokameru ierakstā, četru cilvēku kompānija – divi vīrieši un divas sievietes – pamīšus visādās pozās gūlās un sēdās uz zīmīgā izskata BMW motora pārsega un viens otru fotografēja.

To pa restorāna logu pamanīja arī automobiļa īpašniece, kura devās pie "jautrās" kompānijas, lai aicinātu to pārtraukt vandālismu. Ņemot vērā, ka BMW tika bojāta zeltītā līmplēve, automobiļa saimniece izsauca arī policiju, lai fiksētu notikušo un pēcāk piedzītu kompensāciju par zaudējumiem.

Konkrētais ir jaunās paaudzes "BMW M4", kas ražošanā ir no 2021. gada. Šāds 530 ZS automobilis lietots maksā no 65 tūkstošiem eiro, bet jauns – ap 100 tūkstošiem eiro. Savukārt automobiļa virsbūves pārvilkšana ar augstas kvalitātes plēvi maksā ap diviem tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!