Foto: DELFI

Latvijas rallija čempionāta ceturtajam posmam, "Rally Talsi", mainīts norises laiks uz tradicionāli pieņemto brīvdienu formātu - sacensības sāksies sestdien, 18. maijā, un noslēgsies svētdien, 19. maijā ar apbalvošanu pie Talsu kultūras nama, informē rallija rīkotāji.

"Rally Talsi" provizoriskā programma paredz vairāk kā 100 km garas sacensības, kuru laikā sportistiem būs jāveic 12 ātrumposmi – gan zināmi, gan jauni. Pēc gada pārtraukuma, rallija programmā atgriezīsies skatītājiem tik aizraujošais superspeciālais pilsētas ātrumposms, kura maršruts šogad vedīs arī gar Talsu ezeru.

Īpaši piesātināta tiek plānota rallija pirmā diena, kad skatītājiem klātienē būs iespējams redzēt visus sešus dienas ātrumposmus. Tāpat sacensību rīkotāji "RA Motosport" centīsies turpināt "Čempionu rallija" tradīciju, kad vairāku valstu aktuālie N4 grupas čempioni cīnīsies par ceļojošo Čempionu kausu.

Šobrīd sākusies arī braucēju pieteikumu pieņemšana, kas turpināsies līdz 10. maijam.

"Ziema vēl nav atkāpusies, taču birojā jau jūtams pavasaris," gatavošanos "Rally Talsi" komentē tā rīkotājs Raimonds Strokšs. "Prieks, ka jau saņemti pirmie dalībnieku pieteikumi, kas ļauj domāt, ka Talsu rallijs ir gaidīts notikums autosporta kalendārā. Piedalīties rallijā esam aicinājuši vairākus N4 grupas čempionus, lai arī šogad cīņa par Čempionu kausu būtu īpaši sīva. Gandarījums, ka pēc skatītāju lūguma izdevies mainīt rallija norises datumus un tas atgriezīsies ierastajā "sestdiena-svētdiena" formātā."

"Rally Talsi" būs ceturtais Latvijas Rallija čempionāta (LRČ) posms un pirmais vasaras rallijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!