Foto: DELFI Aculiecinieks
"Ne vienu reizi vien internetā ir parādījušies video, kuros redzams, kā it kā agresīvi šoferi taisa agresīvus manevrus, par kuriem pēcāk dabū tautas nosodījumu. Vēlējos parādīt, kā šāda pat situācija izskatās no cita skatu punkta," – raksta Zandis.

"Braucu mājās nedaudz steidzīgā, bet ne agresīvā manierē, jo nebija stingras pārliecības par to, vai mājās nepalika ieslēgts gludeklis, līdz uz Jūrmalas šosejas sastapos ar video redzamo provokatoru.

Viņš ne pa kam nebija "pierunājams" nedaudz pabīdīties no trešās joslas uz otro kaut vai uz vienu vienīgu brīdi, redzot, ka man nav citu iespēju tikt garām. Labi, ka man tā nervu sistēma ir stabila, mazāk līdzsvarotu cilvēku šādā veidā, velkoties pa trešo joslu, pie tam, ne konstantā ātrumā, bet gan tad ātrāk, tad lēnāk, es domāju, no pacietības var izvest ātri vien."

Ja video logs nav atvēries, klikšķiniet šeit!

Šī reportāža tiek izvirzīta 'Delfi' un 'Skandi Motors' rīkotā 'Ceļu reportiera' projekta nedēļas balvai! Ja arī jūs vēlaties piedalīties 'Ceļu reportiera' projektā, sūtiet reportāžas "Delfi Aculieciniekam" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par "Aculiecinieka" autoru. Vairāk par projektu un dalības noteikumiem lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!