Foto: DELFI Aculiecinieks
Pirmdienas rītā, pastaigājoties ar bērnu Baltāsbaznīcas ielā, pamanīju, ka veikala "IKI" sienā ir ietriecies Audi 80. Skatoties uz sadragato auto, ir redzams, ka "ielidot" sienā tam kāds palīdzēja. Ceļu policija vēl nebija ieradusies.


Savukārt aculiecinieks Valer4ik notikušo komentē sekojoši - "Naktī Vecmīlgrāvja ielās laikam notika pakaļdzīšanās vai arī šoferītis nespēja savaldīt stūri. Visapkārt veikalam mētājās auto stikli un atlūzas".


Papildināts 14:35! Esam saņēmuši anonīma autora iesūtītu linku uz internetā izvietota video par notikušo. Dažs zinātājs apgalvo, ka Mercedes vadītājs tādā veidā ir izrēķinājies ar savas sievas auto. Kādi bija patiesie šī incidenta iemesli, to nezinām, taču mūsu priekšā ir fakts - šis video.

Šī reportāža tiek izvirzīta 'Delfi' un 'Skandi Motors' rīkotā 'Ceļu reportiera' projekta nedēļas balvai! Ja arī jūs vēlaties piedalīties 'Ceļu reportiera' projektā, sūtiet reportāžas "Delfi Aculieciniekam" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par "Aculiecinieka" autoru. Vairāk par projektu un dalības noteikumiem lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!